Webszövegírás

Nagyon sok olyan online vállalkozás van, ami kiváló terméket, szolgáltatást kínál, mégsem tud értékesíteni

 

Hogyan lehetséges ez?

Mert lehet, hogy a weboldalak szépek, színesek és még modernek is, ám hiányában vannak, hogy a látogatókban első olvasásra bizalmat keltsenek, szöveges tartalmukon keresztül meggyőzően és hitelesen közvetítsék a leendő megrendelők felé mit kínálnak neki.

 

Ha egy online eladó nem képes azonnal felkelteni az érdeklődését leendő vásárlóinak, akkor sajnos lehet bármilyen szép és modern a weboldala, bizony hamar szembesül azzal, hogy sikertelen az értékesítése.

 

Ha a Te weboldaladdal kapcsolatban is hasonló problémák merültek fel az elmúlt időszakban, akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon tényleg minőségi szöveges tartalom található rajta?

Webszövegírás

Hogyan hozható ki több a jelenleginél weboldaladból?

 

Egy hiteles, szakmailag helytálló, meggyőző webszövegírás minden bizonnyal segít áthidalni ezt a problémát.

 

”Szöveges tartalom a weboldalamra?
Nem gond, megy ez nekem, egy-két nap alatt összedobok pár sort!”

 

Sajnos korántsem ilyen egyszerű ez a dolog!

 

Az utóbbi években nem csak a Google új irányzatai követelik meg a hatékony és informálisan jó webszöveget, de a gyorsan növekvő konkurencia is rákényszeríti az online vállalkozásokat arra, hogy minőségi tartalmat jelentessenek meg weboldalukon.

 

Sokan maguk próbálkoznak szavakba önteni mivel is foglalkoznak, majd – ha csak nem rendelkeznek kellő szakmai tapasztalattal a webszövegírás terén – hamar megtapasztalják, hogy weboldaluk mégsem működik úgy, ahogy szeretnék: a látogatók túl hamar elhagyják az oldalt vagy ugyan érkeznek szép számmal, de mégsem válnak új ügyféllé, új vásárlóvá.

Szeretnél meggyőződni, hogy weboldalad valóban minőségi tartalommal bír?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és szakembereink készséggel segítenek!

Milyen a jó webszöveg?

 • Informális

  A látogatók minden esetben azért jutottak el weboldaladra, mert információkat keresnek, válaszokat szeretnének kapni kérdéseikre az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

  Add meg nekik!

  Ha szükségszerű infókkal látod el őket, nem csak a bizalmat sikerül kiépítened, de egyben a weboldaladon is ott tudod tartani a látogatókat, ami után már nagyobb eséllyel válnak vásárlóvá.

 • Könnyen érthető

  Weboldalad látogatóinak többsége nem szakértő, így fontos, hogy hétköznapi nyelven is érthető módon tálald feléjük mondani valódat.

  Webszöveged nyelvezete legyen egyszerű, tagolt, mindenki számára könnyen értelmezhető.

 • A potenciális célcsoportnak szól

  A különböző termékeknél, szolgáltatásoknál a célcsoportok is különböznek egymástól. Így egyik érzékeny pontja a jó webszövegnek, hogy a potenciális vásárlóddal egyből megtaláld a közös hangnemet.

 • Tükrözi a cég arculatát

  Mivel a látogató a legtöbb esetben személyesen nem ismeri a cégedet, így weboldalad alapján fog véleményt alkotni Rólad és vállalkozásodról egyaránt. Ezért a látogatóid számára nagyon fontos az első benyomás, hiszen ez alapján fognak ”elkönyvelni” magukban.

 • SEO szempontokat is figyelembe veszi

  Azon túl, hogy webszövegeddel maximálisan igyekszel kiszolgálni a potenciális vásárlói réteged igényeit, meg kell felelned a Google elvárásainak is.

  Ez egy szintén nem elhanyagolható szempont a webszövegírás során, hiszen nagyban befolyásolja, hogy weboldalad az organikus találati listában milyen pozícióban jelenik meg.

   

MIT NYERSZ AZZAL, HA RÁNK, SZAKEMBEREKRE BÍZOD A WEBSZÖVEGÍRÁST?

 • Először is nem kevés időt és energiát takarítasz meg azzal, ha ránk, szakértőkre bízod  a webszövegírást. Ez idő alatt tudsz olyan dolgokkal foglalkozni, ami szakmailag valóban a Te területed.

 • A megrendelőinkkel szorosan együtt működve számos témában, szakterületen készítettünk már webszöveget, így a weboldalon minden esetben sikerült tükröznünk a vállalkozás valódi arculatát.

 • Mert mi ismerjük, mik azok a szakmai trükkök, amivel még inkább felkorbácsolható az érdeklődés.

 • Szakmailag folyamatosan képezzük magunkat, így naprakészek vagyunk és figyelemmel kísérjük mik az aktuálisan legújabb trendek.

 • Weboldalad jobb pozíciót érhet el a keresők organikus találati listájában.

 • Nem utolsósorban rengeteg pénzt takaríthatsz meg, hiszen hiába fektetsz hatalmas összegeket különböző reklámkampányokba, hirdetésekbe, ha az nem elégíti ki a látogatóidat.

MIT VESZÍTESZ, HA NEM FEKTETSZ KELLŐ HANGSÚLYT A MINŐSÉGI WEBSZÖVEGRE?

 • Legyen bármilyen jó a terméked, szolgáltatásod, ha nincs nyerő szöveged nem fogod tudni kellő számban növelni az értékesítést.

 • A potenciális ügyfeleid inkább a konkurenciádnál költik el pénzüket, mert ott a tartalom sokkal megnyerőbbnek tűnik, mint a Te weboldalad.

 • Előfordulhat, hogy sok pénz, amit weboldalad készítésére, fejlesztésére költöttél nem térül meg egy rosszul összeállított webszöveg miatt.

 • Az élvonalban lévő pozíciót egy gyenge minőségű webszöveggel valószínűleg nem fogod elérni.

 • Az online piaci versenyben csak akkor tudsz hosszú távon is talpon maradni, ha a látogatóid és a keresőmotorok igényeinek is megfelelsz.

Szeretnéd hatékonyabbá tenni online vállalkozásodat?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és személyre szabottan segítünk megtalálni a legjobb megoldást!