Kik vagyunk?

 

Online marketing ügynökségünk elsősorban közép és kelet Európa-i országokban kínál kis- és középvállalkozások számára személyre szabott internetes megoldásokat. Ügyfeleinknek jelentős segítséget nyújtunk online jelenlétük hatékony működésében, legyen szó az elérhetőség javításáról vagy a meglévő ügyfélkör bővítéséről.

 

Nem hiszünk a sablonos megoldásokban, így minden esetben a megrendelő üzleti céljaihoz, igényeihez igazítjuk a javasolt marketing megoldásokat.
Két egyforma vállalkozás nincs, ezért tapasztalatból tudjuk, hogy ami jó módszer lehet az „egyiknél”, nem biztos, hogy működik a „másiknál”. Ami a legnagyobb kihívást jelenti számunkra az az, hogy megbízóink számára megtaláljuk azt a marketing megoldást, amivel a jelen és jövőbeli céljaihoz mérten valóban megvalósíthatja üzleti céljait.

 

Csapatunkat úgy állítottuk össze, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani minden területen, így kollégáink között megtalálható az online marketing tanácsadó, a kereső marketing szakember, a webfejlesztő, a webdesigner és a SEO szakértő is.

 

Folyamatosan képezzük magunkat, követjük a nemzetközi irányvonalakat elméleti és gyakorlati síkon egyaránt. További nagy előnyünk, hogy nálunk minden egyes munkafolyamat egy kézben van, így a megrendelő számára a kívánt projekt teljes menetében átlátható és követhető.

Mit kínálunk?

Weboldal készítés

Webfejlesztés keresőbarát programozási megoldásokkal

Webszövegírás

Tartalommarketing, hatékony webszövegírás

Weboldal elemzés

Részletes analitika, ami feltárja az adott weboldal hiányosságait

SEO tanácsadás

Aktuális SEO trendeknek megfelelő fejlesztések, javaslatok összeállítása

Online marketing tanácsadás

Komplex tanácsadás igényektől, marketing céloktól függően

Google Ads

Személyre szabott hirdetési megoldások a Google rendszerén belül

Facebook közösségi marketing

Személyre szabott megoldások a közösségi hálón

0
Befejezett projekt
0
Felhasznált karakter
0
Szelet pizza
0
Csésze kávé
0
Elismerés
0
Elégedett ügyfél