Aktuális ajánlatunk!

Google AdWords ajándékkupon

Vegye igénybe most aktuális Google AdWords ajándékkuponunkat!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hirdessen most Ön is a Facebook-on!

Facebook logo

Növelje honlapja látogatóinak számát! Ismerje meg a Facebook hirdetés lehetőségeit!

A mi weblapunk szabványos! És az Öné?

Ellenőrizze le weblapját a W3C HTML kiértékelő eszköz segítségével!

Valid XHTML 1.0 Transitional

(Klikk a képre, írja be weboldalának URL címét, majd kattintson a "Check" gombra!)

 

Most ellenőrizze le weblapját a W3C CSS kiértékelő eszköz segítségével is!

Valid CSS!

(Klikk a képre, írja be weboldalának URL címét, majd ismét kattintson a "Check" gombra!)

Csatlakozzon hozzánk Facebook-on!

Partnerünk

Cágalapítás Szlovákiában

Linkmarketing

Linkmarketing stratégia, ami népszerűvé teszi weboldalát?

Linkmarketing

Nem minden weboldal felel meg a linkmarketing követelményeinek. Vannak olyan weboldalak, amik a felhasználókat kihasználják, átverik és vírust terjesztenek vagy nem nyújtanak semmilyen értékes információt a látogatóknak. Ezeket az oldalakat a Google bünteti és kizárja a keresési listáiból.

Az ilyen oldalakon nem szabad linket elhelyezni. Viszont a látogatók igényeit szem előtt tartva, számos olyan weboldal van, melyeket a Google találati listáján előkelő helyen tűntet fel.

A Google rendszerében a weboldalak népszerűségét a Google Page Rank értéke jellemzi.

Azt a célt tűzzük ki, hogy weboldala minél nagyobb Page Rank értéket képviseljen és minél több, az Ön szolgáltatásaival, termékeivel hasonló témájú weboldallal kerüljön kapcsolatba.
A Google szemében ezek az oldalak minősítik Önt!

A kevés néha több lehet?

Weboldala úgy kerülhet kapcsolatba egy másik weboldallal, ha az Ön honlapjára mutató linket helyeznek el. Csakhogy nem mindegy, hogy milyen linket. A Google minden oldalt megpróbál feltérképezni, ha ez sikeres, akkor követi az azon található linkeket és azokat a saját adatbázisában elhelyezi. Majd ezután a linkekhez hozzárendel egy sor paramétert, ami alapján kihelyezi a saját keresési listájába. Ezért tájékoztatnunk kell a Google robotját - a linkben elhelyezett paraméterekkel, hogy mire is mutat a link, miért is érdemes azt a listájába felvennie.

Mely weboldalakon helyezzük el linkjeit?

Több millió weboldal közül azokat keressük meg, amelyek a saját tartalmukkal olyan látogatókat tudnak összegyűjteni és küldeni, akik az Ön weboldala iránt érdeklődhetnek. Az ilyen weboldalakból kell a lehető legtöbbel megállapodni, hogy az Ön linkjét kitegyék az oldalaikra, olyan helyre, ahol a felhasználók könnyen megtalálhatják.

Vannak olyan oldalak, akik ezt ingyen megteszik, vannak akik viszontlink elhelyezését kérik az Ön oldalán. De olyan weboldalak is léteznek, akik fizetős szolgáltatásként kínálják mindezt..

A weboldalakkal a kapcsolatfelvétel hosszadalmas feladat, ami kitartást és nagy odafigyelést igényel. De megéri a fáradságot, hiszen az ilyen linkek ettől kezdve már folyamatosan küldeni fogják Önnek az érdeklődőket, és ezekből az érdeklődőkből lesznek a vásárlók.

Linképítés

Linképítés szakszerűen?

Különböző linkgyűjtő oldalakon és szakmai katalógusokban helyezzük el az oldalára mutató linkeket. Tartózkodunk azonban azoktól a linkfarmoktól, melyeket a Google negatívan értékel. Célunk, hogy minél magasabb Page Rank értékkel rendelkező oldalt válasszunk, hiszen ez minőségében sokkal többet ér, mint egy alacsony, vagy esetlegesen "0" -ás értékű.

A linképítés folytatható azokon az oldalakon, akik témájában azonosak az Ön oldalának tartalmával, vagy ugyanaz a célcsoportjuk termékeik, szolgáltatásaik érétkesítésére. A témában oda nem illő tartalmú weboldalakon elhelyezett linkeket a Google kizárólag reklámnak minősíti, így az oldalának page rank értékét nem növeli.

Az egyszerre túl sok link elhelyezését a Google spam -nak minősíti, így itt is érvényes az a mondás, hogy lassan járj, tovább érsz!

Hiszen a hosszú és fáradságos munkának meg lesz a gyümölcse, ami egyrészt a látogatószám növekedését, másrészt weboldala Page Rank értékének növekedését jelenti.

Kíváncsi rá, hogy jelenleg honlapjára hány hasznos link mutat? Kérje Ön is személyre szabott, ingyenes linképítési ajánlatunkat!

 

Google Adwords

A Google AdWords a Google kattintás alapú hirdetési rendszere, amin hirdetései az Ön által megadott kulcsszavakra való keresésnél jelennek meg a találati lista első oldalán. A Google AdWords jelenleg az egyik legsikeresebb online hirdetési forma, mert hirdetései kizárólag azoknak a felhasználóknak jelennek meg, akik az Ön termékét, szolgáltatását keresik. A Google Adwords hirdetői rendszer...

Bővebben

Webergonómia

Webergonómia -egy nagyon szépen hangzó kifejezés, nem igaz? Vajon honlapjának tényleg olyan komoly hasznot képes hozni a webergonómia, mint amilyen komolyan hangzik a kifejezés? A felhasználó a számára szükséges tartalmakat a lehető legegyszerűbben, a legrövidebb idő alatt szeretné megtalálni, ezt a megtalálhatóságot pedig nagyban befolyásolja az alkalmazott webergonómia. Sikereket akkor érhet el, ha...

Bővebben

Weblapkészítés

Elégedetlen meglévő honlapjával, mert úgy érzi nem felel meg korunk legújabb elvárásainak? Egy weboldal elkészítésénél fontos a figyelemfelkeltő design, a jól áttekinthető felépítés, de legalább ilyen fontos, hogy weboldala könnyen megtalálható legyen a Google természetes találatai között és a linkgyűjteményekben egyaránt. A weblapkészítés legfontosabb lépései...


Bővebben

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!
Az oldal 0.0024 másodperc alatt készült el.