Google Ads hirdetés

Elsők között megjelenni a Google-ban?

 

Ez minden weboldal tulajdonos álma!
De hogyan érheted el ezt úgy, hogy valóban elégedett legyél?

A leggyorsabb és leghatékonyabb módja egy sikeres Google Ads hirdetés, hiszen így weboldalad egy lépésben a kereső élére kerül a kívánt kulcsszavakra.

 

Egy lépésben azonnal felzárkózhatsz a konkurenciáid mellé és ha szakszerűen van menedzselve Google hirdetésed könnyűszerrel jókora lépéselőnyre is szert tehetsz.

 

Egy ilyen hirdetést létrehozni egyszerűnek tűnhet: népszerű kulcsszavak, egy-két hatásos szöveg, néhány jónak tűnő beállítás a hirdetési felületben, követhető kattintás alapú elszámolás… és mégis… ekkor jönnek a kudarcok, a miértek és a megválaszolatlanul maradó kérdések.

nbe-hirdetes

Ha Te is azok közé tartozol, akik valamilyen formában már kapcsolatba kerültek a Google Ads hirdetés adta lehetőségekkel, de különböző okok miatt nem voltak teljesen elégedettek, akkor bizonyára nem ismeretlenek a következők:

 • Nem volt elég hatékony a kampány

 • Túl sokba került egy kattintás

 • Bár sok új látogató érkezett a Google Ads hirdetésből, mégsem váltak belőlük új megrendelők, új ügyfelek

 • Nem jelentek meg a hirdetések, ellenben a konkurencia megjelenése mindig látható volt

 • Nem jöttek úgy az új ügyfelek, ahogy az remélhető volt

 • Csak úgy elment a sok pénz és nem volt semmi haszon

 • Utólag kiderült, hogy nem volt kellő tapasztalat a Google Ads hirdetői felület kezeléséhez

 • A megbízott ''Google Ads szakértő'' nem tudott vagy nem akart érdemi megoldásokkal szolgálni a felmerülő problémákra

Ha nem szeretnél újra és újra szembesülni ezekkel a hiányosságokkal, akkor itt az ideje, hogy egy tapasztalt, naprakész szakmai tapasztalattal rendelkező Google Ads szakembert válassz hirdetéseid menedzseléséhez!

Fordulj hozzánk bizalommal, kérd ingyenes ajánlatunkat!

Nálunk mindez mivel kezdődik?

Google Ads kampányterv

Az első és legfontosabb lépés a Google Ads kampány megtervezése.

Elsőként közösen meghatározzuk az üzleti célokat, amire az egész kampányt építjük.

Átnézzük weboldalad és mivel a hirdetési folyamaton túl tanácsadásunkkal is támogatjuk vállalkozásod online jelenlétét, javaslatot, tanácsot adunk az esetleges javításokra, módosításokra.

Majd ezt követően személyre szabottan készítjük el Google Ads hirdetésed kampánytervét.

Mi következik ez után?

A Google Ads hirdetés összeállításának menete:

 • Üzleti cél meghatározása

  A legfontosabb, hogy közösen megtaláljuk azokat az üzleti célokat, amire az egész Google Ads kampány épülni fog.

 • Konkurencia elemzés

  Felmérjük konkurenseit hirdetési szokásait és nem utolsó sorban a Google-ben elfoglalt pozícióit.

  Ezek a konkurensek sok esetben referencia pontnak mondhatók.

 • Megfelelő kampánytípusok kiválasztása

  A kampánycéltól függően kiválasztjuk a leghatékonyabb hirdetés típust.

  Hirdetéstípus alternatívák:

  keresési hálózaton futó Google Ads hirdetés: ennél a hirdetési formánál adott kulcsszavakra jelenik meg a hirdetésszöveg a Google keresőjében
  Display hálózaton futó Google Ads hirdetés: ennél a hirdetési formánál szöveges és vizuális hirdetés megjelenítésére van lehetőség a Google partner oldalain
  Remarketing kampány: ez a hirdetés típus egy jóval összetettebb, haladó szintű Google Ads hirdetési kampány.
  Itt lehetőség van:
  1.) hirdetések megjelenítésére olyan felhasználóknak, akik a Display hálózat webhelyein böngésznek, illetve a Display hálózat alkalmazásait használják.
  2.) olyan termékek és szolgáltatások megjelenítésére, amit már a felhasználók korábban megtekintettek a weboldalon.

 • Előzetes kulcsszó kutatás

  Feltérképezzük az általános keresési trendek alapján felhasználók szokásait, milyen kulcsszavak, kifejezések alapján jutnak el weboldaladra, majd ezt követően össze állítjuk a megfelelő kulcsszólistát.

  Nagyon fontos, hogy a megadott kulcsszavak, kifejezések relevánsan megtalálhatók legyenek a weboldalad szöveges tartalmában is, hiszen csak így garantálható a minőségi Google Ads hirdetés.

 • Kreatív szövegírás

  Ami döntően befolyásolni fogja, hogy egy felhasználó rákattint-e a hirdetésedre és ha rákattint akkor valóban azt az üzenetet közvetítette a hirdetésszöveg az a megfelelő hirdetésszöveg. Ennek összeállítása megfelelő szaktudást és tapasztalatot egyaránt igényel, hiszen ez döntően hozzájárul a Google Ads kampány sikerességéhez.

 • Kampányoptimalizálás

  Előre megbecsüljük a hirdetésed várható költségét, ezek alapján úgy állítjuk be az összes szükségszerű opciót, hogy a megjelenés gyakorisága, a feltüntetett szöveges tartalmak, bővítmények, információk mennyisége, a pozíció és nem utolsósorban az egy kattintásra eső költség a lehető legoptimálisabb legyen.

 • Kampány monitoringozás

  A Google Ads hirdetés optimalizálásával nem ért véget a munka, hiszen az egész folyamatot napi szinten kell nyomon követni ahhoz, hogy az elért pozíciók és eredmények hosszú távon tarthatóak maradjanak. Ezek a változások nagyban függenek pl. a konkurencia reakcióitól vagy a látogatói viselkedéstől.

 • Konverzió követés

  Kampányod hatékonysága leginkább úgy határozható meg, ha megmérjük, hogy weboldaladra érkező látogatóknak milyen viselkedési szokásaik vannak, potenciálisan hány konkrét vásárló generálódott adott látogatószám után, illetve mennyibe is került egy konkrét megrendelés, vásárlás.

 • Folyamatos konzultáció

  Mivel vállalkozásod online piaci jelenlétét – mint minden ügyfelünk esetében – személyre szabottan menedzseljük, így elengedhetetlen a teljes kampányidőszak alatti konzultáció.

Közös célunk, hogy a weboldaladra érkező látogatók minél nagyobb számban váljanak vásárlóvá, megrendelővé. Személyre szabott tanácsadásunkkal még inkább megtámogatjuk kampányaid sikerességét, szükségszerűen javaslatot teszünk az esetleges változtatásokra, módosításokra.

Miért fontos ez számunkra?

Mert csakúgy, mint Neked, a hosszú távú közös munka a cél, ami véleményünk szerint nem működhet hatékonyan személyes támogatás nélkül.

MIT NYERSZ AZZAL, HA RÁNK, SZAKEMBEREKRE BÍZOD GOOGLE ADS HIRDETÉSI KAMPÁNYAID MENEDZSELÉSÉT?

 • Először is olcsóbb és nagyobb megtérüléssel működő kampányokat azáltal, hogy Google Ads rendszere értékeli a hatékonyan teljesítő, minőségi hirdetéseket.

 • Folyamatában biztosítjuk kampányaid nyomon követésének lehetőségét a Google Ads nyújtotta mérőeszközök és statisztikák segítségével.

 • Ingyenes tanácsadásunkkal segítünk összhangba hozni kampányaidat üzleti céljaiddal és weboldaladdal.

 • Naprakészen tájékozódunk a Google Ads újdonságairól, fejlesztéseiről, így rajtunk keresztül ebből Te is profitálhatsz.

 • Egy hirdetés akkor hatékony, ha a lehető legkedvezőbb áron a legtöbb potenciális megrendelő érkezik  a weboldaladra.

 • Ha kampányaid hatékonyságát sikerül növelni, esetleg megduplázni – ami egy szakszerűen menedzselt kampány esetében igenis lehetséges – akkor ez egy búj ügyfélre eső költség megszerzésére eső költség máris jelentősen csökkent és többszörösére növekedhet az egy ügyfélen elért profit is.

 • Nem utolsó sorban segítségünkkel időt, pénzt, energiát és nem kevés bosszúságot takarítasz meg.

MIT VESZÍTESZ AZZAL, HA NEM HOZZÁÉRTŐK KEZELIK GOOGLE ADS HIRDETÉSEIDET?

 • Indokolatlanul sokba kerül egy látogató vagy egy megrendelés megszerzése.

 • Pontos kiértékelések, profi statisztikák nélkül nem biztos, hogy megfelelően tudod optimalizálni a marketingre szánt költségedet.

 • Még ha kampányaid látszatra jól is működnek és megfelelő számú látogatót is vonzanak weboldaladra azokból korántsem biztos, hogy vásárlók, megrendelők lesznek, így a várva várt profit is elmarad.

 • Ha nem tájékozódsz naprakészen a Google Ads hirdetési rendszer nyújtotta újdonságokról, fejlesztésekről, akkor sok kellemetlen percet, órát  szerezhetsz magadnak a „súgó” böngészése közben.

Ha Te azok közé tartozol, akik már korábban saját maguk kipróbálták a Google Ads-ot és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet.
Ha már megbíztál egy vagy esetleg több “Google Ads szakértőt” is és az ígért eredmények elmaradtak.
Ugyan még sohasem próbáltad az ügyfélszerzésnek ezt a módját, de itt az ideje, hogy az online piacon is jelen legyen a vállalkozásod, vágj bele!

Felmerülő kérdéseidre Google Ads szakértőink készséggel válaszolnak!

Fordulj hozzánk bizalommal, kérd ingyenes ajánlatunkat!