Most egy hónapig mi álljuk a hirdetési kampányod munkadíját és ha meg vagy elégedve beszéljünk a továbbiakról!

Igényeld most és fogjunk hozzá akár még ma!

Google Ads és Facebook hirdetéseid nem hozzák a várt eredményt?

Akkor bizonyára ismerősek a következők:

 • a kampányaid nem úgy működnek, ahogy szeretnéd
 • a marketingre fordított összeg nem hoz bevételt, sőt még a hirdetés összege sem térül meg
 • végleg elvesztél a sok tuti hirdetési módszer, beállítás, letölthető tudásanyag között és már magad sem tudod merre indulj
 • már így vagy úgy több ügynökséghez, marketing „guruhoz” is volt szerencséd de csalódtál az eredményekben

Tedd a szívedre a kezed: ugye ebből a felsorolásból legalább 3-nál magadra ismertél?

 

Ezekkel a problémákkal mi is gyakran találkozunk, amikor az első alkalommal egy új ügyféllel beszélgetünk. A mai kisvállalkozások egy része sajnos szűkös marketing kerettel rendelkezik, így nagyon nem mindegy, hogy azt a keveset hogyan és mire költik el.

Ezért is dolgoztuk ki az egy hónapos ingyenes próba hirdetési csomagajánlatunkat! Ezt a korlátozott ideig élő ajánlatot kizárólag akkor vedd igénybe, ha:

 • szeretnél végre olyan Google Ads vagy Facebook hirdetéseket látni, amik valódi profitot termelnek
 • nem szeretnél újabb és újabb bizonytalan hirdetési módszerekkel kísérletezni
 • végre 100%-ban azzal akarsz foglalkozni, amihez igazán értesz: a saját munkáddal és eközben lenne valaki, akire tényleg rábízhatod a marketinged
 • szeretnéd, ha valaki végre bizonyítana is, mielőtt elköteleznéd magad és komoly összegeket fizetnél ki neki

Magadra ismertél?
Kérd most az egy hónapos ingyenes, kötelezettségek nélküli hirdetési kampányt!

Hogy miért dolgozunk neked egy hónapig ingyen?

 

Már látjuk is magunk előtt, ahogy finoman szólva szkeptikusan mosolyogsz ezen a kérdésen: „Ingyen??? Ugyan már, manapság semmi sincs ingyen!”

Most eláruljuk neked, miért vállaljuk mégis magabiztosan ezt az egy havi ajándék munkát:

 • Mert tudjuk, hogy már akár egy hónap alatt meg tudjuk mutatni neked, hogyan lehetséges eredményes kampányokat menedzselni!
 • Mert tudjuk, hogyan lehet már kis költségvetésből is sikeresen hirdetni rövid és hosszú távon egyaránt!
 • Mert azt is tudjuk, hogy mik azok az alapvető hibák, amik miatt sokaknak nem hoznak profitot a hirdetéseik!
 • Mert számunkra ügyfeleink elégedettsége és a kölcsönös együttműködésünk a garancia a sikerre!
 • Mert több kedves ügyfelünkkel már elértük a jubileumi 10 évet a közös munkánk során – erre igen büszkék is vagyunk, hiszen ezt nem sok marketinges csapat mondhatja el magáról!

És a legütősebb érvünk:

 

Mert tudjuk, ha a hirdetéseid hasznot hoznak már az első hónapban, Te is szívesen dolgozol velünk, akár hosszú éveken át!

 

Nézzünk erre a közelmúltból egy konkrét példát:

Lássuk Péter példáját:

 

Péter Facebook hirdetési kampányára két hetet figyelembe véve elköltöttünk 66,96 + 38,31 € -t, ami jelenleg körülbelül 37.000 Ft -nak felel meg.

Péter célközönsége Pest megyei, ezért több más célzási paraméter mellett kizárólag a megyében élő felhasználókra fókuszáltunk. Ez nem túl nagy közönség, ám Péternek mégis olyan sikeresen zárult az elmúlt időszak, hogy le is kellett állítani a hirdetéseket, mert egyenlőre nem tud több megrendelést teljesíteni.

 

Ez alatt az időszak alatt érkezett 39 ajánlat kérés.

A 39 ajánlatkérésből lett 21 konkrét megrendelés.

A 21 konkrét megrendelésből Péter cégének keletkezett 390.000 Ft tiszta nyeresége.

 

Péter facebook hirdetési eredményei az általunk menedzselt hirdetések alapján:

37.000 Ft hirdetési keret > 39 ajánlatkérés > 21 megrendelés > 390.000 Ft tiszta nyereség!

Ugye nem rossz eredmény mindössze 2 hét leforgása alatt?

Ügyfeleink elégedettsége a garancia arra, hogy te is elégedett leszel velünk:

Freifogl István

„Műanyag nyílászárókkal és árnyékolástechnikával foglalkozunk. Ezen a téren nagy a konkurencia, így fontos, hogy hirdetéseink jól teljesítsenek. Ebben nagyon sokat segít az NBE-Marketing.
2014 óta, 7 éve dolgozunk együtt, amiből szép sikereink vannak.”

Molnár Gábor

„Cégünk zárcserével, heveder és biztonsági zárak szerelésével foglalkozik. Közös együttműködésünk során az NBE-marketing csapata már 2009 óta sikeresen felügyeli a Google Ads hirdetéseinket.
Időközben az új weboldalunkat is elkészítették, ennek eredményeként még 2020-ban is a természetes találatoknál a számunkra fontos kifejezésre „zárszerviz budapest” a Google első oldalán vagyunk. Ez óriási eredmény, hiszen a mi tevékenységünkben hatalmas a konkurencia harc. Munkájuk, hozzáállásuk alapján mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Korrekt áron dolgoznak, pontosak és nagyon segítőkészek. Folyamatosan sok hasznos tanáccsal látnak el minket. Remélem, még sokáig együtt dolgozunk!”

Vajas László

„Cégünk ipari kávégépek bérbeadásával, szervizelésével és töltőanyag ellátásával foglalkozik.
Lassan 2 éve 2019 augusztusa óta dolgozunk együtt a Net Bussines Europe-al. Munkánk nagyon gördülékeny. Bármilyen ötletünk, elképzelésünk, kérésünk van, azonnal foglalkozva van cégünkkel, mintha csak a mi kéréseinket lesnék és azonnal reagálnak. Sokszor cégvezetőként azt érzem, hogy van egy marketing osztályom, kitűnő kollégákkal, akik teljes mértékben lojálisak és azon vannak, hogy a cégünket építsék a szakmai tapasztalataikkal, ötleteikkel. Nagyon eredményesnek tartom az üzleti kapcsolatunkat. Több céggel is volt korábban üzleti kapcsolatom marketing ügyben, de nagyon sikertelen volt az együttműködésünk. Már-már le akartam mondani arról, hogy vannak megbízható, tapasztalt, hiteles, alázatos, ügyfél centrikus marketingesek. Laciékkal úgy érzem mintha közvetlen kollégák lennénk, mintha nem is egy másik cégnél dolgoznának, hanem az én cégemben. Szerintem egy jó marketing csapat akkor tökéletes, amikor már előre tudják az elképzelésemet és olyan tervet tesznek elém, amit nem tudok nem elfogadni, mert egyszerűen a gondolataimba látnak..
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a marketing miatt nyugodtan hátra szeretne dőlni.”

Szabó Péter

„Korábban több negatív tapasztalatot is szereztünk a hirdetésekkel kapcsolatban. Többszöri nekifutásunk ellenére sem sikerült hasznot hozó hirdetéseket készíteni. A pénz elment, a haszon elmaradt. Laciékkal kipróbáltunk több lehetőséget és nagyon rövid idő alatt sikerült bizonyítaniuk még nekem is. Most már több, mint egy éve dolgozunk együtt és végre elmondhatjuk, hogy nem kidobott pénz a hirdetéseinkre költött összeg.”

Major Tamás

„Idén, 2021-ben már 10 éve, töretlenül dolgozunk együtt. Google Ads hirdetések, webfejlesztés és tanácsadás is szerepel a feladatok között. Rugalmas és figyelmes hozzáállást tapasztaltam a közös munkák kapcsán. A határidők maradéktalan betartása volt jellemző a legnagyobb webfejlesztéstől a legkisebb hirdetési módosító munkafázisig. A Net Business csapatát megbízható partnerként tartom számon. Korábbi partnereim eseteivel szemben, itt nem az volt a hozzáállás egy-egy szakmai megoldandó feladat esetén, hogy minél előbb túllenni a megvalósításon megalkuvásokkal, hanem a valós megelégedettség elérése, akár több egyeztető körön keresztül. Köszönöm az eddigi jó együttműködést!”

Neked milyen költségeid lesznek az egy hónap alatt?

Nagyon szerencsés vagy, mivel most egy hónapig a munkadíjat 100%-ban mi álljuk, így neked kizárólag a hirdetési keret összeget kell fizetned.
Ezért az összegért – legyen szó Google Ads vagy Facebook hirdetésekről – potenciális látogatókat fogsz kapni a weboldaladra, de ezt valószínűleg már tapasztaltad a korábbi hirdetési kampányaid során is.
Az, hogy ez mekkora összeg minden esetben egyedi. Személyre szabottan egyeztetünk veled hogy jelenleg milyen összeget tudsz marketingre fordítani.
Nem kell aggódnod, hiszen mi a kis- és középvállalkozások számára is elérhető költségkeretű megoldásokat kínálunk!

Mi történik ha igénybe veszed az egy hónapos ingyen munkánkat?

A regisztrációd után egy marketing szakértőnk egy számodra megfelelő időpontban telefonon felkeres és egy rövid beszélgetés keretében felméri a vállalkozásod aktuális online jelenlétét.
Átbeszéljünk a céljaidat, elvárásaidat és mindezt összevetjük jelenlegi online jelenléted.
Nem kell megijedned, nem faggatni fog, ő már szakmai tapasztalata alapján néhány rutin kérdésből megkapja azokat a válaszokat amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy megismerjünk téged és a vállalkozásodat: feltárjuk annak erősségét és gyenge pontjait.

 

Majd ezt követően felállítunk egy ellenállhatatlan ajánlatra épülő és azonnal működő ütős stratégiát. Nem túlzás, bizony egy olyan ajánlatot fogunk összeállítani a potenciális ügyfeleidnek, aminek nagy valószínűséggel nem fognak tudni ellenállni. Lehet, hogy még te magad is meglepődsz mennyi lehetőség maradt rejtve számodra, pedig végig ott volt az orrod előtt.

 

Ez alapján a személyre szabott stratégia alapján fogjuk – legyen szó Google Ads vagy Facebook kampányokról – elkészíteni a hirdetéseidet.
Mikor már mérhető eredményeket kaptunk következhet az optimalizálás: hiszen csak akkor tudunk javítani az eredményeken, ha mérni tudjuk őket!

 

Amikor letelt az egy hónap az eredmények ismeretében átbeszéljük hogyan lehetnél hosszú távon még sikeresebb.

Miért dolgozz te is velünk?

 

Egyszerű oka van, hogy legyen időd azzal foglalkozni, amihez a legjobban értesz: a saját munkáddal!

  Kérd most az egy hónapos ingyenes kampánymenedzselési ajánlatunkat és készülj a legjobbakra!

  (A * -gal jelzett mezők kitöltése szükséges!)

  Válassz a hirdetési lehetőségek közül! (Akár mindkettőt választhatod!)

  Google Ads hirdetésFacebook hirdetés

  info@netbusinesseurope.com

  www.netbusinesseurope.com